Общинската фондация "Русе - град на свободния дух" обявява конкурс

...
Общинската фондация "Русе - град на свободния дух" обявява конкурс
Коментари Харесай

Фондация в Русе обявява конкурс за финансиране на местни инициативи

Общинската фондация "Русе - град на свободния дух " афишира конкурс за планови оферти с главен приоритет финансиране на локални начинания по стратегия "Знание и напредък " за 2019 година. Това оповестиха от кметството в крайдунавския град. Основните цели на стратегия "Знание и напредък " са разширение на опциите за достъп до познание и основаване на условия за свободно човешко развиване.

,,Чрез сегашния конкурс ще бъдат подкрепени актуалните проявления на свободния дух в Русе, тъй като слоганът на града е доста повече от красива фраза. Русе има всички исторически и модерни учредения да припознае свободния дух като своя отличителна характерност, само че постоянно ни убягват неговите проявления в наши дни ", споделят от екипа на фондацията.

По тази причина през тази година ще бъде обещано преимущество на планове, които демонстрират, развиват и предизвикват актуалните проявления на русенския свободен дух. Ще бъдат подкрепени хрумвания в региона на науката, образованието, новите технологии, личностното израстване и историята.

В състезанието могат да вземат участие културни и просветителни институции, неправителствени организации и читалища. Крайният период за подаване на плановете е 1 март тази година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР