Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция

...
Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция
Коментари Харесай

Пловдив спечели две златни статуетки от Балканските туристически „Оскар“-и

Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония обраха златните статуетки на Балканските туристически "Оскар "-и по време на четвъртото издание на състезанието в столичния хотел Премиер Бест Уестърн. Това оповестиха от Община Пловдив.

Вечерта стартира с приветствен адрес от ръководителя на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление в 44-тото национално заседание Искрен Веселинов.

Почетната премия за Голяма община с принос в развиването на туризма получи Община Пловдив, а наградата бе връчен от Красимир Богданов, труженик за обединяването на Балканите и зам.-председател на Комисията по външна политика в 44-тото Народно събрание, член на комисията по културата и медиите. Призът получи Александър Държиков, зам.-кмет с сектор „ Култура и туризъм “ в Община Пловдив. Красимир Богданов връчи и още една премия на античния град за Фестивален туризъм, както и на Община Казанлък за туристическа дестинация на Балканите.

Призове връчваха още доцент Йордан Йорданов от Сдружение „ Туризъм “, Ахмед Башев от комерсиалния отдел на Посолството на Турция, зам.-изпълнителният шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия Александър Минев, ръководителят на Българската Асоциация на Експертите в туризма доктор Димчо Тодоров и други

Освен почетни плакети и златни статуетки, призьорите получиха и дарове от козметичния колос Рефан и от парфюмерийната верига Ди енд Пи. Партньори на събитието бяха водачите в цифровия и офсетов щемпел, с качествена направа на рекламни материали – Фреш Принт. Напитката на Боговете от винарска маза на бутиковата „ Вила Терес “ в Карабунар показа винения туризъм в страната ни.

Специален посетител на програмата в гала-вечерта бе дует „ Пирин “. В програмата пя и Цвети Радойчева – едно от най-ярките имена на актуалната българска музика, както и Галиана Арсова.

Младите гении от вокална група „ Мюзик бокс “ с музикален възпитател Катина Димитрова и призьорката от интернационалните фестивали Моника Шахин също поздравиха призьорите.
Водещи на вечерта бяха журналистката Патриция Кирилова и телевизионния водещ Васко Мавриков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР