Община Враца и Регионалната инспекция по околната среда и водите

...
Община Враца и Регионалната инспекция по околната среда и водите
Коментари Харесай

Врачанин задръсти междублоково пространство в центъра на града с незаконна автоморга

Община Враца и Регионалната ревизия по околната среда и водите погнаха врачани за нерегламентирано демонтиране на коли в междублокови пространства и в дворовете си, научи BulNews.bg.
Първият сигнал е за разкомплектоване на излезли от приложимост моторни транспортни средства в центъра на Враца. В междублоково пространство на ул. „ Иванка Ботева “ № 4-6 имало 3 разглобени остарели коли. В региона имало и голям брой авточасти, както и разлив на отработени моторни масла върху бетоновата площадка, на която били ситуирани колите.
На притежателя са дадени 2 наставления с указан период за разчистване на междублоковото пространство и предаване на бракуваните коли на компании, притежаващи нужните документи по Закона за ръководство на боклуци.
Вторият сигнал е бил за разкомплектоване на коли в частен жилищен парцел на територията на Бяла Слатина. При инспекцията се оказало, че в парцела има към 10 излезли от приложимост моторни транспортни средства без регистрационни табели. Колите са благосъстоятелност на физическо лице, като за откритото нарушаване на притежателя е изпратена покана за сформиране на акт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР