Община Варна възобновява работата на Консултативния съвет по въпросите на

...
Община Варна възобновява работата на Консултативния съвет по въпросите на
Коментари Харесай

Зам.-кметът Апостолова: Възобновяваме работата на Консултативния съвет по въпросите на туризма

Община Варна възобновява работата на Консултативния съвет по въпросите на туризма, в който вземат участие представители на администрацията и на туристическия бранш. Целта е да чуваме гласа на сектора, да обменяме хрумвания и предлагаме решения за провокациите пред бранша, оповестиха от общината .

Комуникацията с туристическия отрасъл е нов метод, който е друг от този на миналата администрация и е нещо, на което ние доста държим. Това съобщи заместник-кметът по опазване на здравето, обществени действия и туризъм Снежана Апостолова, която бе посетител на Черноморския конгрес за туризъм и хотели Hospitality & Tourism Summit 2024, който се организира във Варна. На събитието участва министърът на туризма Зарица Динкова, представители на Варненската туристическа камара, Асоциацията на инкаминг организациите и други. 

По думите на Апостолова, с цел да се работи по-ефективно в осъществяването на всички планове и проекти за туризма в района, би трябвало да бъде признат бюджетът на Община Варна за 2024 година. За един сполучлив летен сезон, значимо е да се вземат верните решения по тематики, свързани с чистотата, уличното осветяване, автобусните спирки, подлезите, свързаността на града с курортите и други, разясни заместник-кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР