Община Варна стартира кампания за набиране на младежи на възраст

...
Община Варна стартира кампания за набиране на младежи на възраст
Коментари Харесай

Млади варненци, искате ли да направите нещо за града си? Ето каква възможност ви предлага общината

Община Варна започва акция за набиране на младежи на възраст сред 16 и 29 години за полагане на доброволчески труд в локални неправителствени организации и институции в следните сфери: екология, изкуство, просвета, запазване на историческото завещание, спорт и туризъм, медийно обслужване, обществени действия и други

Регистрираните доброволци ще бъдат ангажирани за интервал от един до два месеца през лятото в неправителствена организация, съгласно декларираните авансово ползи (от 4 до 6 часа дневно, 5 дни седмично). Те ще получават средства за дневни разноски и уверение от организацията-домакин за продължителността и естеството на доброволческия труд.

Заявилите предпочитание да упражняват доброволчески труд в областта на културата, запазване на историческото завещание, медийното обслужване и други, ще имат опция в рамките от 2 до 4 седмици (по 4 часа на ден) през летните месеци да натрупат професионален опит в определена от тях институция (без да получават средства за дневни разходи).

Крайният период за подаване на заявки е 30.05.2019 година Формуляри на доброволци се одобряват на адрес:  гр. Варна 9002,  бул. “Цар Освободител ” № 27,  база “Младежки дом ”, ет.2 стая 14 или на e-mail: [email protected].

Организация-домакин може да бъде всяка записана по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Организацията би трябвало да съобщи документално, попълвайки формуляр за кандидатстване, нуждата от доброволец/-ци/ и да опише в детайли дейностите, които доброволецът ще прави по време на стажа си в нейната конструкция, както и информация за това по какъв начин ще бъде проведен престоя му там.

Заявления на организации, искащи да употребяват доброволчески труд, се подават в деловодството на Община Варна също до 30.05.2019 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР