Община Варна ще подготви документи и ще поиска от Областна

...
Община Варна ще подготви документи и ще поиска от Областна
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 15 януари

Община Варна ще приготви документи и ще изиска от Областна администрация в началото достъп, а след това и ръководство и стопанисване и на Младежката площадка, в Морската градина.

Сапуниерка на стенaта на тогавашната баня на втория етаж е останало от къщата на ул. " 27-ми юли " N.26 във Варна, видя кореспондент на Moreto.net

Между 10-15% съкращения на щата в администрацията на Община Варна са поискали представители на Общинския съвет, заяви през днешния ден заместник-кметът по правните въпроси Диан Иванов по време на постоянната оперативка при кмета Благомир Коцев през днешния ден.

В бюджета на Община Варна за 2024 година ще бъде заложена сума от към 100 000 лева за ремонт на гребната база " Сия Нейкова " на брега на Варненското езеро, заяви заместник-кметът с ресори обучение и спорт Павел Попов.

Дори дилърите не са наясно с примесите. Най-често марихуаната се вари в хероин. „ Така още с първата цигара действително стартирате да приемате и хероин. Това води до по-бързо пристрастяване, освен това към по-тежък опиат “, изясни арбитър Костова. Тя напомни, че дилърите също са наркозависими, само че са принудени да популяризират, с цел да завоюват парите си за днешната доза.

Родители упорстват Общината и Общински съвет да подхващат дейности по дотъкмяване на физкултурния салон на СУ „ Найден Геров “. Това излиза наяве от писмо на Сдружение „ Училищно настоятелство при 7 СУ „ Найден Геров “, изпратено до комисията по юношески действия и спорт към локалния парламент, научи Moreto.net.

Професор Андреева поддържа още една от дилемите, които господин Оркун е сложил пред своя екип, а точно възобновяване на морската връзка сред Варна и Истанбул и активизиране на морския превоз сред нашите страни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР