Община Варна организира Първи международен образователен онлайн форум Дигитализация и

...
Община Варна организира Първи международен образователен онлайн форум Дигитализация и
Коментари Харесай

Първи международен образователен форум за иновациите в науката ще се проведе във Варна

 Община Варна провежда Първи интернационален учебен онлайн конгрес " Дигитализация и нововъведения в образованието и науката “.

Събитието ще се организира отдалечено в периода  08.06-10.06.2021 година Форумът е част от идеята Варна - Град на Знанието, обясниха от дирекция " Образование и юношески действия ".

По време на срещите ще бъдат показани разнообразни новаторски просветителни практики у нас и по света, по следните тематики: " Иновативни техники в образованието по осведомителни технологии. Дигитална организация на образователния развой “, " Иновативни модели за партньорство и обучение “, " Модернизация на висшето обучение “;  " Предизвикателства при ръководството и контрола на процесите в просветителната институция в цифрова среда “, " Обучението в STEM/STE(A)M среда “, “Дигитализация и провокации пред професионалното обучение “;  " Организация на образованието STEM в предучилищна възраст-методи, средства, резултати. Иновации “, “Място на отдалеченото образование в предучилищна възраст. Форми и способи на работа. Сътрудничество с родителите “, " Дигитализация на управническите процеси в детската градина. Практики “.

До момента са регистрирани участници от Варна, София, Пловдив, Кърджали, Шумен, Стара Загора, Русе, Габрово, Враца, Женева (Швейцария), Санкт-Петербург (Руска федерация), Брюксел (Белгия), Терни (Италия), Пярну (Естония), Честухова (Полша) и други Повече информация за събитието може да бъде открита на в уеб страницата на фрума: edfor.varna.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР