Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социални услуги в

...
Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социални услуги в
Коментари Харесай

Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социални услуги в три специализирани центъра | Крайният срок за подаване на документи е 3 юни

Община Варна афишира конкурс за даване на обществени услуги в три профилирани центъра. Това са „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " с целева група деца с психологични разстройства, „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " с целева група „ пълнолетни лица, претърпели принуждение и жертви на трафик " и Център „ Ранна намеса за попречване изоставянето на деца с увреждания " с целева група „ деца с увреждания ".

Крайният период за подаване на нужните документи е 17:30 часа на 03.06.2024 година

Кандидатите би трябвало да предадат предложенията си в запечатан непрогледен плик, персонално в деловодството на Община Варна или по пощата с предложено писмо с противоположна квитанция.

Конкурсът за „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " ще се организира на 06.06.2024 година от 09:30 часа. Домът е с потенциал 20 места и дава обществените услуги „ Информиране и консултиране ", „ Застъпничество и ходатайство ", „ Общностна работа ", „ Терапия и рехабилитация ", „ Обучение за придобиване на умения ", „ Подкрепа за придобиване на трудови умения ".

Конкурсът за „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " на лица, претърпели принуждение и жертвите на трафик , ще се организира на 06.06.2024 година от 10:00 часа. Той също е с потенциал 20 места, като обществените услуги са идентични като тези, които се дават на децата с психологични разстройства.

Конкурсът за даване на обществени услуги в центъра за „ Ранна намеса за попречване изоставянето на деца с увреждания " ще се организира на 06.06.2024 година в 10:30 часа. Мястото е с потенциал 40 места и също дава обществените услуги „ Информиране и консултиране ", „ Застъпничество и ходатайство ", „ Общностна работа ", „ Терапия и рехабилитация ", „ Обучение за придобиване на умения ".

Подробна информация за осъществяване на състезанието и изискванията за присъединяване са оповестени на формалната интернет страница на Община Варна - https: www.varna.bg. За спомагателна информация: Миглена Димитрова - основен специалист „ Социални стратегии и планове ", Дирекция „ Социални действия " към Община Варна, тел. 052/820 537.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР