Община Варна обяви конкурси за директор на дирекция и за

...
Община Варна обяви конкурси за директор на дирекция и за
Коментари Харесай

До 3250 лева заплата: Община Варна търси директор

Община Варна разгласи състезания за шеф на дирекция и за шеф на отдел, излиза наяве от оповестени обявления в уеб страницата на общинската администрация.

Общината търси шеф на дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване ” и шеф на отдел „ Деловодно обслужване и списък “ към Дирекция „ Управление на човешките запаси и административни услуги “.

За директор на „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване ” минималните условия към претендентите са да имат магистърска степен в региона на техническите науки, както и 4 години професионален опит или добит сан III младши.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством отбрана на идея тематика: „ Стратегия за развиване и употреба на мрежите и оборудванията на техническата инфраструктура и благоустрояване на територията на община Варна “ и изявление.

Основната заплата, избрана за длъжността, е от 933 лева до 3250 лева

Документите за присъединяване в състезанието се показват в период до 17.30 часа на 5 март на адрес: гр. Варна, бул. “Осми крайморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет.4, ст.404, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Документите могат да се подават по електронен път на адрес [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Обявен е и конкурс за началник на отдел „ Деловодно обслужване и списък “ към Дирекция „ Управление на човешките запаси и административни услуги “.

Минималните условия към претендентите са да имат: степен на приключено обучение – бакалавър; професионална област – Социални, икономически и правни науки, друго; професионален опит – 3 години или добит сан ІІІ младши.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством решение на тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията и изявление.

Основната заплата, избрана за длъжността, е от 933 лева до 3050 лева

Документите за присъединяване в състезанието се показват в период до 17.30 часа на 5 март на адрес: гр.Варна, бул. “Осми крайморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет.4, ст.405, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители. Документите могат да се подават по електронен път на адрес [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР