Община Търговище обяви конкурс за управител на едноличното търговско дружество,

...
Община Търговище обяви конкурс за управител на едноличното търговско дружество,
Коментари Харесай

Община Търговище обяви конкурс за управител на „Знаме“ ЕООД

Община Търговище разгласи конкурс за шеф на едноличното комерсиално сдружение, което издава вестник „ Знаме “.

Кандидатите би трябвало да имат приключена просветителна степен „ бакалавър “ или по-висока, както и най-малко 5 години професионален опит.

Конкурсът ще се организира в три стадия: допускане по документи; правене на стратегия за ръководство в идващите 4 години и събеседване с претендентите.

Документите за кандидатстване включват: заявление по образец;  мотивационно писмо; автобиография; нотариално заверено копие от тапия за висше образование; документ, удостоверяващ продължителността на професионалния опит; декларация за съгласуемост по пример и здравно удостоверение.

Допуснатите по документи претенденти ще би трябвало да изготвят управническа стратегия. За задачата те ще получат и уверение за предоставена опция да посещават сдружението. Ще получат и разбор за положението на „ Знаме “ ЕООД, и последният годишен баланс.

С претендентите, показали стратегия за ръководство, ще бъде извършено изявление.

Заявленията за присъединяване в първия стадий на състезанието се подават на гише № 5 в Центъра за административно обслужване на Община Търговище до 16.30 ч. на 04.11.2022 година

Допълнително информация може да се получи в стая № 83 и на тел. 0601 68 769 в Община Търговище. Обявата за състезанието, изискванията за присъединяване и мостри на нужните документи са оповестени в уеб страницата на локалната администрация:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР