Община Шумен съобщава, че има намерение да закупи 4 броя

...
Община Шумен съобщава, че има намерение да закупи 4 броя
Коментари Харесай

Община Шумен обновява общинския жилищен фонд

Община Шумен оповестява, че има желание да закупи 4 броя жилища, с които да обнови общинския жилищен фонд.

Заинтересованите страни – юридически и физически лица могат да показват ценови предложения до 3 ноември 2022 година въз основата на следните условия към жилищата:
Да съставляват независими жилищни имоти;Да са с повърхност сред 40 кв.м. и 65 кв.м.;Да са в положително положение или приключени по БДС, необзаведени;Да са ситуирани в жилищни здания – ново строителство с монолитна конструкцияМогат да бъдат ситуирани в разнообразни региони на гр. Шумен.
Офертата следва да е със период на деяние не по-малко от три месеца и да съдържа цялостни и точни данни за жилищата както следва:
Идентификатор на независимия жилищен обект по Кадастралната карта на гр. Шумен;Точен административен адрес;Състояние;Площ;Етаж;Функционално разпределение;Наличие на маза, площ;Съответните идеални елементи от общите елементи на постройката и правото на строеж;Цена.
Офертите би трябвало да бъдат адресирани до Община Шумен с административен адрес гр. Шумен, бул. „ Славянски “ № 17, стая № 204, или по електронен път на адрес: .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР