Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион за отпадъци на общинска

...
Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион за отпадъци на общинска
Коментари Харесай

Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион

Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион за боклуци на общинска компания “Благоустройство и непорочност ”.  Кметът на община Разлог инж. Гърменов и Иван Гюров, зам.- кмет на община Разлог, участваха на демонстративна употреба на новата машина.
“Община Разлог върви по прав път за възстановяване качеството на предлаганите услуги, посредством вложение в нова усъвършенствана техника. Поради тази причина закупихме и чисто нов автомобил за събиране на боклуци. При финансова опция, планираме и закупуване на още един подобен и през идната година. Намеренията ни са ориентирани с изключение на към качествено даване на услугата, по този начин и към обезпечаване на още работни места. ”, разяснява инж. Гърменов, кмет на община Разлог.
“През 2019-та година Община Разлог мина към лична сметосъбираща компания, която потвърди своята успеваемост във времето. За този интервал от няколко години, успяхме да предложим най- евтиния метод на поданици и посетители на общината за навременно събиране на битовите боклуци. Със закупуването на новата техника, целим да облекчим графиците за транспортиране на отпадък до депото и в същото време да обхванем разрастващите се крайни региони на общината. ”, добави зам.- кметът Иван Гюров.
По време на визитата си, двамата направиха и оглед на строителните действия, свързани с построяването на сепарираща система за боклуци на територията на Регионално депо- Разлог.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР