Община Разград обяви обществена поръчка с предмет Текущ ремонт на

...
Община Разград обяви обществена поръчка с предмет Текущ ремонт на
Коментари Харесай

Община Разград обяви обществена поръчка за довършване на ремонта на спортна зала „Абритус“

Община Разград разгласи социална поръчка с предмет „ Текущ ремонт на Спортна зала „ Абритус “ гр. Разград “.

Довършването на ремонта на спортното оборудване и въвеждането му в употреба е измежду главните цели пред управлението на Община Разград и напъните, ориентирани към осъществяване на този ангажимент, не са спирали от началото на мандата на ръководство. Припомняме, че ремонтът на спортната зала с внедряване на енергоспестяващи ограничения започва през 2013 година, той бе на стойност 1 099 391,53 лева без Данък добавена стойност. Спрян е в началото заради определяне на компрометирани сектори в структурата. Впоследствие е открито, че фирмата-изпълнител се намира в веселба, част от вземането на фирмата-изпълнител – „ Фърст инвестмънт “ ЕООД, преименувана по-късно на „ Бау енерджи “ ЕООД – е изкупено от Фонд „ Енергийна успеваемост и възобновими източници “ посредством цесия. Ситуацията се трансформира в комплициран юридически проблем, по чието разрешаване за дълъг интервал от време не са взети ефикасни ограничения. Настоящото управление на Община Разград съумя да предприеме дейности, свързани с преустановяване на контракта след определяне на осъществените към този момент строителни дейности.

Така в новата социална поръчка, оповестена в края на предходната седмица, са разказани съответни типове строителни и монтажни работи на планирана стойност 333 333,33 лева без Данък добавена стойност. Конкретните действия са във връзка с: Зала баскетбол, Монтаж на открита ел. апаратура в кабина, Фоайе (кота 0,00), Зала (кота 0,00), Водомерен възел, Фитнес, Сауна, Други пространства и коридори, Фасади и дограма, ОВК, Климатизатори, БГВ-солари, Електро. За част от тях материалите са налични на обекта, за останалите е належащо да бъдат доставени от изпълнителя, като това е конкретизирано в техническата спецификация.

Срокът за подаване на предложения е 13 май, а срокът за осъществяването на поръчката не може да бъде по-дълъг от 90 календарни дни, считано от датата, посочена във възлагателно писмо от страна на Възложителя Община Разград.

Цялата документи по провеждането само че публичната поръчка за дотъкмяване на спортна зала „ Абритус “ е в Централизирана автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “, към която се насочва от „ Профил на купувача “ на уеб страницата на Община Разград –.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР