Община Пловдив очаква проектни предложения от гражданите, местния бизнес и

...
Община Пловдив очаква проектни предложения от гражданите, местния бизнес и
Коментари Харесай

Общината чака от пловдивчани идеи за развитието на града


Община Пловдив чака планови оферти от жителите, локалния бизнес и Неправителствени организации, които да бъдат включени при създаване на Плана за интегрирано развиване на Община Пловдив (ПИРО) за интервала 2021-2027 година

Предоставя се опция на всички заинтригувани страни на територията на общината да предложат действия и планови хрумвания за включване в Програмата за реализация на ПИРО. За задачата е належащо всеки искащ да попълни особено създадения за задачата пример на или. За всяко настрана планово предложение се попълня независим информативен фиш.

Вече готовите идейни концепции и окомплектовани документи (вкл. снимков материал, карти, схеми, чертежи, обяснителни мемоари и др.), би трябвало да се подадат по електронен път до: . в период от 22.06. до 05.07.2021 година

Всеки гражданин на общината, в качеството му на жител или представител на локалния бизнес и/или Неправителствени организации бранша, може да взе участие при избора на цели и цели посредством попълването на особено създадена анкета на уеб страницата на ПИРО-Пловдив, както и дa пpeдлaгa peшeния на съществуващи проблеми, да инициира съответни планови хрумвания и дa paбoти зa peaлнa промянa посредством подаването на планови фишове по описания ред.

Вашето присъединяване в процеса по създаване на плановия документ е извънредно значимо и ще способства за неговото качество, реалистичност и реализиране на публичен консенсус посредством използването на метода „ отдолу-нагоре “.

Проектните оферти, които бъдат включени в Плана за интегрирано развиване на Община Пловдив (ПИРО) за интервала 2021-2027 година имат действителен късмет да получат финансиране по европейските стратегии или посредством други финансови принадлежности.

Повече информация за подготовката на Плана можете да намерите на уеб страницата на Община Пловдив -
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР