Община Пазарджик разшири методите за плащане на местни данъци и

...
Община Пазарджик разшири методите за плащане на местни данъци и
Коментари Харесай

Местни налози в Пазарджик вече се плащат и с електронно банкиране

Община Пазарджик разшири методите за заплащане на локални налози и такси с първо партньорство с банкова институция. В отговор на възходящата потребност от улеснение и успеваемост в ежедневните услуги, които се дават от общината, жителите на Община Пазарджик към този момент могат да се възползват от услуга за заплащане на локални налози и такси посредством електронно банкиране, оповестяват от пресофиса на ведомството.

Възможността за електронно заплащане става налична както през банковите каси, по този начин и посредством онлайн банкиране - комфортно, бързо и безвредно. Всичко това към този момент може да се случи с няколко клика и на всички места – вкъщи, в офиса или на път. Целта на тази услуга е да улесни жителите при покриването на техните финансови отговорности към общината, пестейки време и старания, като по този метод се дава отговор на упованията за експедитивност и улеснение по отношение на общинските услуги, разясняват от локалната администрация.

Тази стъпка акцентира поръчката на Община Пазарджик за рационализация на общинските услуги, следвайки уговорката за цифровизация на административните процеси за жители и чиновници. Разширяването на опциите за осъществяване на услугата основава нужните условия за бързи и безпроблемни транзакции, съобразени с натовареното всекидневие на жителите.

Общината се стреми да разшири тази услуга, като подписа съглашения и с други банки, увеличавайки достъпността и удобството за всички свои поданици.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР