Община Панагюрище проверява случай с 2-годишно дете, взето от детската

...
Община Панагюрище проверява случай с 2-годишно дете, взето от детската
Коментари Харесай

Община Панагюрище проверява случай с битото 2-годишно дете

Община Панагюрище ревизира случай с 2-годишно дете, взето от детската градина с пострадвания по лицето. Това стана ясно от думите на заместник-кмет на Община Панагюрище Галина Матанова за Радио „ Фокус “ – Пазарджик. „ Родителите на 2-годишно дете от Панагюрище ни посетиха обезпокоени и оповестиха за противен случай с тяхното момченце “, заяви Матанова. Тя изясни, че вземайки го от детската градина в 16.30 часа в петък са открили, че детето има пострадване по лицето.
„ Те са получили пояснение, че детето е ухапано от друго дете. Дядото е забелязал тревожното положение на детето, връща се с въпроси какво е станало. Ние като община сме разпоредили незабавно инспекция по случая. Изискали сме писмени подробни пояснения от шефа, който би трябвало да направи инспекция в детското заведение. Сезирали сме и отдел „ Закрила на детето “, сподели също Матанова. Тя добави, че родителите са сезирали полицията, отдел „ Закрила на детето “ и нас като община.
„ В паниката си те са се обърнали към всички институции. Лично аз, като отговарящ за този сектор в община Панагюрище мога да подсигурявам, че ще бъде изяснена обстановката и открита истината в този противен случай “, разяснява Матанова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР