Община Кюстендил презентира възможностите за туризъм в региона на най-голямото

...
Община Кюстендил презентира възможностите за туризъм в региона на най-голямото
Коментари Харесай

Община Кюстендил презентира възможностите за туризъм в региона на най-голямото туристическо изложение на територията на Югоизточна Европа

Община Кюстендил презентира опциите за туризъм в района на най-голямото туристическо ревю на територията на Югоизточна Европа

Община Кюстендил показва опциите за туризъм в района на интернационалното туристическо ревю International Fair of Tourism в Белград, Сърбия – най-голямото туристическо събитие на територията на Сърбия и Югоизточна Европа.

Международното туристическо ревю в Белград се организира в интервала 22 – 25 февруари и бе намерено от сръбския президент Александър Вучич.

Събитието се организира за 45-а поредна година, а тазгодишното издание протича под слогана „ Приключението стартира тук! “ и в него присъединяване вземат над 400 изложители от 27 страни, които имат опцията да покажат своите туристически оферти и да поддържат връзка, да си сътрудничат, да основават партньорства и да построяват мощни връзки.

На българския щанд се показват 10 съизложителя – турооператори, туристически сътрудници и общини, които показват опциите си за туризъм.

Община Кюстендил популяризира опциите за #туризъм в града по новаторски и атрактивен метод, показвайки своите забележителности посредством новите технологии – 360 градусова виртуална презентация с VR очила.

Виртуалното показване на туристическите запаси на града още веднъж провокира сериозен интерес и притегля доста гости. Най-голям интерес от страна на сръбските туристи провокират културно-историческите обекти в града ни и района и опциите за ски-туризъм.

Инж. Огнян Атанасов и неговият екип започнаха дейна политика по популяризирането на опциите за туризъм на територията на Община Кюстендил – както в страната, по този начин и в чужбина.

Община Кюстендил за пръв път взе участие в интернационалното туристическо ревю East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition (EMITT), което се организира при започване на месец февруари в Истанбул.

Кюстендил бе една от дребното български общини, взели присъединяване в интернационалното туристическо ревю Romanian Tourism Fair (TTR), което се организира в румънската столица Букурещ сред 15 и 18 февруари т.г.

Предстои Общината да се показа и на интернационално ревю в Берлин през месец март.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР