Община Хасково обявява #фотоконкурс за най-красива коледна украса на тема

...
Община Хасково обявява #фотоконкурс за най-красива коледна украса на тема
Коментари Харесай

Фотоконкурс „Хасково – светла коледна приказка!“

Община Хасково афишира #фотоконкурс за най-красива коледна декорация на тематика „ Хасково – светла коледна приказка “.

Община Хасково към този момент е подготвена със своята Коледно-новогодишна празнична градска декорация. Тя ще свети по-ярко, когато към нея се прибавят и хилядите светлини от Вашите домове, коледни дръвчета, публични здания, офиси, търговски обекти и други Затова желаеме Хасково да бъде огрян от празнични светлини и #заедно да разкажем нашата звездна коледна #приказка.

Регламент на състезанието „ Хасково- светла коледна приказка “:

Конкурсът „ Хасково- светла коледна приказка “ е за любителска снимка.

Изпратете ни фотоси на празнично украсените Ви домове и градини, офиси, корпоративни здания и търговски обекти, а ние ще наградим фотосите, запечатали светлините на най-красивите и тематични коледни решения.

Във фотоконкурса ще се позволяват за присъединяване до 3 фотографии от един създател. Снимките би трябвало да са авторски, настоящи и да са съобразени с тематиката „ Хасково – светла коледна приказка “.

Формат и механически условия:

За присъединяване се одобряват единствено файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се предлага присъединяване с по-малки изображения.

Допустими са обработка на фотографията за бляскавост и контрастност, изостряне на изображението, кропване на фотографията.

Не са възможни фотоколажи, фотоси ретуширани цифрово и съдържащи надписи, графики, рамки или дати.

Всички фотоси би трябвало да бъдат съпроводени от текстов файл, който да съдържа:
Заглавие на снимкатаТрите имена на автораКлас или възрастКоординати за връзка с създателя /точен адрес, телефонен номер и e-mail/
*Ако на фотосите участват деца, ненавършили 18 години, е наложителна декларация за единодушие за издание на фотографията от родителите на сниманото дете! Ако липсва такава декларация, фотографията няма да бъде включена в състезанието.

Снимките би трябвало да бъдат изпратени на e-mail: [email protected] до 24,00 часа на 18 декември 2022 /включително/. Фотографии, изпратени на други електронни адреси, приложения или платформи, както и след тази дата, няма да се одобряват!

На 19 декември 2022 година всички правилно изпратени фотоси ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на Община Хасково и в инстраграм профила ѝ. Гласуването в обществените мрежи ще бъде посредством реакция на фотографията и ще продължи до 24,00 часа на 28 декември 2022 година /включително/. Снимките, събрали най-вече лайкове в двете обществени мрежи, ще получат специфични награди.

Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще дефинира спечелилите в другите категории. В състава му са: фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев.

Община Хасково ще връчи следните награди за снимка за:
Най-красива декорация на коледно дървоНай-красива декорация на градина или дворНай-красива декорация на сграда- офис, търговски обект, социална постройка и др.Награда за най-вече реакции във ФейсбукНаграда за най-вече реакции в ИнстаграмГолямата премия на журитоНаградата на Кмета на Община ХасковоНаградата на Дядо Коледа
Наградите от фотоконкурса „ Хасково– светла коледна приказка “ ще бъдат връчени през януари 2023 година Всички участници във фотоконкурса ще бъдат известени в допълнение за часа и мястото на церемонията по награждаване, по тази причина е значимо да посочат правилни данни за контакт.

Нека да кажем дружно #АзОбичамХасково и да покажем, че #ХасковоМоже да бъде светла коледна приказка!

#ХасковоСветлаКоледнаПриказка
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР