Община Хасково и Авто-мото клуб Хасково организираха първото съвместно авто,

...
Община Хасково и Авто-мото клуб Хасково организираха първото съвместно авто,
Коментари Харесай

В Хасково организираха първото авто, мото и авио шоу на пистата на бившето летище Узунджово

Община Хасково и Авто-мото клуб Хасково проведоха първото взаимно авто, мото и авио шоу на пистата на бившето летище Узунджово.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев получи плакет за съдействието и поддръжката за автомобилния спорт. Грамота за поддръжка на груповия полет на Петата въздушна обиколка на България от командира на българските военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров и ръководителя на УС на Фондация „ Български Военновъздушни сили “ бригаден военачалник о.з. Спас Спасов получи заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев.

Зрелищното авто, мото и авио шоу бяха следени от повече от 5000 души. Виртуози-пилоти демонстрираха стънт шоу с мотоциклети и коли, а автородеото и офроуд демонстрациите провокираха мощни страсти измежду публиката.

Автомобилният играч и нееднократен победител в национални ралита Илия Царски поздрави уредниците и основателите на спортната демонстрация и съобщи: „ Подкрепям #каузата да се възобнови писта Узунджово, тъй като автомагистралите не са писта “. Бригаден военачалник о.з. Спас Спасов изиска втори живот за това място. „ Да се употребява за #авиация и спортни цели “, изиска той и прикани хасковлии да пазят този терен и да упорстват теренът на бившето летище да се запази за #спорт и полети.

В шоуто участваха три самолета, които прелетяха над публиката. След десетилетие спиране на #Узунджово още веднъж кацаха и излитаха самолети.

Най-добрите в ръководството на коли на две гуми изумиха публиката, която ги награди с бурни овации. Сред майсторите в шофирането бяха Венци и Добромир от „ Екстрийм отбор “ и Стоян Иванов, които стана трети на Световно състезание. Шоуто завърши с лотария и рискови награди за печелившите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР