Община Добрич ще се присъедини към Националната кампания Да изчистим

...
Община Добрич ще се присъедини към Националната кампания Да изчистим
Коментари Харесай

Община Добрич се включва в Националната кампания „Да изчистим България заедно“

Община Добрич ще се причисли към Националната акция „ Да почистим България дружно ” на bTV Media Group –  най-мащабната доброволческа самодейност у нас, която цели да построи социална сензитивност по въпросите, свързани с опазването на околната среда, и да направи България по-чиста и красива в дълготраен проект.

За 10-та поредна година „ Да почистим България дружно ” ще сплоти институции, неправителствени и бизнес организации и доброволци в името на идеята за по-чиста околна среда.  

Тази година най-мащабната национална доброволческа самодейност у нас – „ Да почистим България дружно ”, ще се организира под наслов „ Подай ръка на природата “. Тя е ориентирана към персоналната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

Денят на огромното разчистване, в което се включва и Община град Добрич е 17 септември (събота) 2022 година

В тази връзка Община град Добрич приканва жителите на град Добрич, да почистят междублоковите пространства, прилежащите територии към жилищни здания, еднофамилни къщи, дворове, паркинги, паркове, детски и спортни площадки и градинки, места за публично прилагане. Ръководствата на образователните заведения, институции и  компании също могат да заявят своето присъединяване с определен от тях сектор за разчистване.

Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови боклуци или на комфортно място за транспортиране.

Извозването на отпадъците ще се прави от „ УЕЙСТ СОЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ “ ЕООД, Необходимо е искащите жители, които ще се включат в почистването да заявят авансово присъединяване си на телефон 058/604573, като посочат регионът, който желаят да почистят. За удобството на всички жители, които имат предпочитание да се включат в самодейността при поискване ще бъдат обезпечени чували за боклук, които могат да получат в постройката на Община град Добрич стаи №419 и №420, от 08:30 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа.

Община град Добрич моли: Нека в навечерието на наближаващия празник на град Добрич 25-ти септември да се обединим, да подадем ръка на природата и дружно да почистим нашия град. Нека с грижата на положителни стопани да покажем, че можем да бъдем виновни и създадем Добрич нашето по-чисто място за живеене в дългосрочен
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР