Община Бургас търси активни млади хора с желание за реализация

...
Община Бургас търси активни млади хора с желание за реализация
Коментари Харесай

Младежкият център в Бургас набира попълнения

Община Бургас търси дейни младежи с готовност за реализация в региона на младежките действия и начинания в новия Международен юношески център в ж.к. „ Меден рудник “. Приемът на документи е за два типа длъжности – „ Младежки служащ “ и „ Образователен посредник “.  

Позициите, за които се търсят чиновници, са 5 и са с профили: обществени действия и педагогика /2 броя/, профил връзки с обществеността и цифров маркетинг /1 брой/, с профил психолог /1 брой/ и профил компютърни системи и технологии /1 брой/.  
Бургаският отбор " Фортисимо " още веднъж е номер 1 в международните хорови игри
Невероятните гении от Вокален отбор „ Фортисимо “ за повторно завоюваха международните хорови игри /WORLD CHOIR GAMES 2021...

Втори разгласен конкурс е за 2 работни места за учебен посредник, който би трябвало да прави връзка със фамилиите и разнообразни институции, както и да спомага за включване на младежите в разнообразни юношески действия и начинания.  

Кандидатите за двата състезанието би трябвало да показват заявление, автобиография, копие от документи за приключено обучение /квалификация, сертификати/, копие от документи, удостоверяващи трудовия стаж.

Заинтересованите претенденти могат да подават документи в период до 17.00 часа на 19.11.2021 година Те се входират в деловодството на Община Бургас на адрес ул. „ Александровска “ № 26, всеки работен ден /понеделник – петък/ – от 9.00 до 17.00 часа.  

Позициите се афишират по отношение на осъществяването на план “Създаване на Младежки интернационален Център - Бургас “, който се осъществя по стратегия " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи ", финансирана от ФМ на ЕИП 2014-2021 година Той има за цел да предизвиква дейните младежи в града, да подкрепя тяхното развиване и професионална реализация.
Бургас построява нова болнична постройка и нов медицински център
„ Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната бележка за Комплексен онкологичен це...

Подробните условия на състезанието ще намерите в раздел „ Кариери “ в уеб страницата на Община Бургас:  

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР