Община Бургас и ОД на МВР ще бъдат много доволни,

...
Община Бургас и ОД на МВР ще бъдат много доволни,
Коментари Харесай

Община Бургас и полицията издирват авторите на вандалски акт

Община Бургас и ОД на Министерство на вътрешните работи ще бъдат доста удовлетворени, в случай че някой разпознае "смелчаците " в това видео и се обади на 112. Чудесно ще е да чуем тяхното пояснение за стореното.

Това, което ще видите, е "героично " потрошаване с карате кик на 3D фигурката на детенце при входа от к-с "Лазур " към Морската градина, която заостря вниманието на водачите да стопират на пешеходната пътека. Тези младежи сигурно не са за пандиза, само че призоваваме родителите им да вземат НАЙ-СТРОГИ ограничения за тяхното образование, оповестяват от общината.

Щети за 46 000 лв. са нанесли вандалите в Русе

Всъщност, в случай че не беседваме с децата си, обяснявайки им търпеливо кое е редно и кое не, Бургас ще продължи да заплаща стотици хиляди левове годишно за възобновяване на нови или по-стари, само че напълно годни детайли на градската среда.

Напомняме на всички евентуални вандали, че Общината ще продължи да уголемява мрежата си за видеонаблюдение през идващите години, а тя по никакъв начин не е дребна по обсег и в този момент!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР