Община Благоевград обявява подбор за свободни работни места в рамките

...
Община Благоевград обявява подбор за свободни работни места в рамките
Коментари Харесай

Oбщина Благоевград обявява свободни работни позиции в рамките на проект за приобщаване на ромите

Община Благоевград афишира асортимент за свободни работни места в границите на изпълняван план „ Интегрирани ограничения за приобщаване и овластяване на ромите в община Благоевград “.

Позициите, за които може да се кандидатства са, както следва:

  1. Трудов посредник – 1 брой
  2. Здравен посредник – 2 броя
  3. Образователен посредник – 2 броя.

Подборът ще се реализира на два стадия – по документи и изявление с позволените претенденти.

Подаването на заявление и приложените към него документи се прави персонално от всеки претендент или посредством прокурист в Деловодството на Община Благоевград, сутеренен етаж, пл. „ Георги Измирлиев “ №1, в период до 17.00 часа на 17.10.2022 година (понеделник).

При подаване на заявление за присъединяване в асортимент за повече от една служба, претендентите следва да показват обособени заявление за участия, дружно с нужните документи за кандидатстване.

Образците на документите са оповестени на формалния уебсайт на Община Благоевград. Същите могат да бъдат получени и на Деловодството на Община Благоевград, сутеренен етаж, пл. „ Георги Измирлиев “ №1.

Списък с позволените и недопуснати до изявление претенденти ще бъде разгласен в период до 3 работни дни след периода за банкет на документите.

Интервютата с позволените претенденти ще се проведат на 21.10.2022 година в постройката на Община Благоевград.

Всички известия по отношение на подбора ще се афишират на осведомителното табло и на интернет страницата на Община Благоевград.

Подробна информация за условията към претендентите може да откриете на посочения линк: http://www.blgmun.com/cat124/6407/Obyavlenie_za_svobodni_rabotni_mesta.html

Проект „ Интегрирани ограничения за приобщаване и овластяване на ромите в община Благоевград “ е финансиран по Програма „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “ 2014-2021 година посредством Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР