Община Берковица ще участва в 39-тото издание на най-голямата за

...
Община Берковица ще участва в 39-тото издание на най-голямата за
Коментари Харесай

Община Берковица ще вземе участие в Международното изложение „Ваканция и Спа Експо“

Община Берковица ще взе участие в 39-тото издание на най-голямата за България Международна туристическа борса „ Ваканция и Спа Експо “, която ще се организира в интервала 15-17 февруари година в Интер Експо Център – София. 
Туристическо ревю е най-важното събитие в календара на туристическата промишленост в България, което всяка година притегля водещи компании от страната и света. Тази година събитието се организира под надпис „ Динамика и доверие! “. 
Проявата дава неповторима опция общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите оферти с съперниците и да почерпят хрумвания, които да интерпретират в бъдеще. 
В поддръжка на концепцията за реализиране на настоятелен срещи с сегашни и бъдещи сътрудници, на щанда на Община Берковица ще бъдат подредени рекламни материали, които ще показват туристическите дадености на града под Ком – естествените забележителности, културно-историческото завещание, традициите и обичаите, занаятите и събитията, които отличават Берковица от останалите в културната карта на България.
" Каним всички притежатели на категоризирани обекти (заведения, хотели, къщи за гости) да дават рекламни материали до 10 февруари 2023 година в това число в постройката на Общинска администрация - Берковица, стая 214, ет. 2.
Да представим хубостта на нашата Берковица - чудното българско райско кътче, на най-мащабното туристическо ревю „ Ваканция и Спа Експо “, пишат от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР