Община Асеновград предизвиква асеновградчани и гостите на града да се

...
Община Асеновград предизвиква асеновградчани и гостите на града да се
Коментари Харесай

Запишете видеопослание за 8-ми Март и го изпратете до община Асеновград

Община Асеновград провокира асеновградчани и гостите на града да се включат в нова забавна самодейност. " Жената – нежна, мощна и красива ". Идеята е всеки да изрази във видеопослание своята благодарност и почитание към най-близките до сърцето му дами – брачна половинка, майка, сестра, щерка, другарка и така нататък Повод за осъществяване на самодейността е Международният ден на дамите – 8-ми Март. Идеята няма спортен темперамент. Целта е, паралелно с цветята и подаръците, да бъде подарена още една красива страст на дамите. Да се покаже, че те са значима част от човечеството на Земята. Да бъде трансфорат празникът им в паметен спомен.
 
Всеки може да запише видеоклип (в домашни условия) с обръщение, отдадено на 8-ми Март. Няма да се позволяват нецензурни и неуважителни обръщения. Видеата ще бъдат оповестени в TiкTok канала на община Асеновград – ТУК: https://www.tiktok.com/@obshtina_asenovgrad. Няма ограничаване за посланията на участниците, нито пък те да бъдат единствено от кавалери. Допуска се за присъединяване всеки, който желае, като изпращайки материала, автоматизирано се съгласява същият да бъде излъчен в обществените мрежи. Единственото условие е да се придържате към тематиката: " 8-ми Март – Международен ден на дамите ".
 
Може да се рецитират стихове, да се извършват песни, просто да се изричат пожелания или пък друго. Условие е видеата да не са по-дълги от 1 минута. Видеоклиповете си изпращайте на e-mail: [email protected]. Посочете двете си имена и обитаемото място, в което живеете, за същите да бъдат изписани над видеото, с цел да се знае кой е създателят. Срокът за изпращане е 08.03.24 година (петък), в това число.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР