Община Асеновград организира акция за събиране на ненужни за гражданите

...
Община Асеновград организира акция за събиране на ненужни за гражданите
Коментари Харесай

Община Асеновград отново с акция за едрогабаритни отпадъци

Община Асеновград провежда акция за събиране на ненужни за жителите едрогабаритни боклуци. Периодът, в който ще се организира акцията, е от 7-ми до 8-ми декември в това число. Всеки жител може да се включи в акцията и да способства за запазване на околната среда, като изнесе непотребните си едрогабаритни боклуци наоколо до контейнерите.

Община Асеновград моли хората да се съобразят с инструкции график и да извадят мебелите си в деня преди събирането или в същия ден - най-късно до 10:00 ч. Отпадъците да се разположат по този начин, че да не пречат на придвижването и да не се паркират транспортни средства наоколо до контейнерите, тъй като ще се попречва повдигането на едрогабаритния боклук и същият ще остане несъбран. Община Асеновград акцентира, че акцията завършва на 8-ми декември и след тази дата събирането на този тип боклук няма да бъде осъществявано.

Гражданите, които са пропуснали горепосочения интервал, могат да се възползват от безплатното депониране на площадката за едрогабаритни боклуци, ситуирана на депото - на изхода на града, в посока село Боянци. (Повече детайлности за тази опция вижте ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/usloviya-za-polzvane-na-ploshtadkata-za-bezplatno-deponirane-na-otpadatsi-v-asenovgrad)

                                                                                                

Ето и графикът на акцията:
12.2022г. - кв. „ Изток “, кв. „ Свети Георги “, ул. „ Христо Ботев “, ул. „ Цар Иван Асен II “, ул. „ Александър Стамболийски “, ул. „ Княз Борис I “, кв. „ Баба Тонка “ 12.2022г. – бул. „ България “, ул. „ 6-ти януари “, ул. „ Съединение “, ул. „ Марица “, ул. „ Васил Левски “, кв. „ Метоха “, ул. „ Гоце Делчев “, ул. „ Ген. Дандевил “, ул. „ Тракия “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР