Общата щета от онлайн измамници в през 2020 г. е

...
Общата щета от онлайн измамници в през 2020 г. е
Коментари Харесай

Щети за 5,5 млрд. долара от интернет измами в Китай

Общата вреда от онлайн измамници в през 2020 година е 35,37 милиарда юана (около 5,5 милиарда долара). Това разгласи на специфичен брифинг Ли Жуйи, заместник-председател на третия правосъден състав на Колегиума по наказателни каузи на Върховния национален съд на КНР.

" Доста постоянно се записват лъжливи действия от изключително огромен мащаб в интернет, което предизвиква имуществени вреди на огромен брой хора. Миналата година общата щета от интернет измамници в цялата страна се прави оценка на 35,37 милиарда юана ", сподели той, представен от ТАСС.
 Съединени американски щати: Китай ще бъде изолиран, в случай че не допусне интернационалните специалисти по ковид Съединени американски щати: Китай ще бъде изолиран, в случай че не допусне интернационалните специалисти по ковид
" Китай ще бъде изолиран, в случай че не допусне на негова територия интернационалните специалисти, които се пробват да схванат при какви условия...

" В момента закононарушенията с онлайн измами към момента заемат една от най-високите позиции. В огромните и междинните градове на страната делът на такива каузи в общия размер на наказателните производства доближава 50% ", добави представителят на Върховния национален съд на КНР, съобщи БГНЕС.

Според него, поради публичното неодобрение от сходни процеси, китайските съдилища ще ползват " по-строги наказателни ограничения " към уредниците и водачите на незаконни общности, както и към рецидивисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР