Общата мисия на Европейската космическа агенция и Роскосмос до Марс

...
Общата мисия на Европейската космическа агенция и Роскосмос до Марс
Коментари Харесай

Мисията на Европейската космическа агенция и Русия до Марс - отменена

Общата задача на Европейската галактическа организация и Роскосмос до Марс е анулирана, стана ясно в публична позиция на организацията през днешния ден.

" Като междуправителствена организация с мандат да развива и ползва галактически стратегии с почит към европейските полезности, ние надълбоко осъждаме човешките жертви и трагичните последици от експанзията против Украйна. Макар да разпознаваме резултата върху научното проучване на космоса, ЕКА изцяло се преценява със глобите, наложени на Русия от нейните членове ", декларират от галактическата организация.

Мисията до Марс включваше орбитен уред, който излетя през 2016 година, и нов роувър, който трябваше да бъде изстрелян още през 2020 година

Пандемията обаче отсрочи изстрелването на " Розалинд Франклин ", марсоходът, кръстен на фамозната английска биохимичка - до тази година. Това обаче няма да стане - полетът се отсрочва до второ разпореждане.

Роувърът е дело на ЕКА, тъй че към момента остава вяра да бъде изстрелян с различен галактически сътрудник като НАСА или JAXA (японската галактическа агенция). С Роскосмос, даже и връзките на Русия и Европа да се оправят скоро, това надали би станало преди 2026 година За огромно отчаяние на учените и в Европа, и в Русия.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР