“Обсъдихме общите политики. Поехме ангажимент да представим в най-скоро време

...
“Обсъдихме общите политики. Поехме ангажимент да представим в най-скоро време
Коментари Харесай

Вили Лилков: Ключът за заработването на СОС е в първите две сили

“Обсъдихме общите политики. Поехме ангажимент да представим в най-скоро време съответни оферти, които да влязат в бюджета ”. Това съобщи Вили Лилков, общински консултант от КОД, след среща с кмета на София Васил Терзиев.

Лилков изясни, че няма разлики по това, че би трябвало да се създаде стратегия за развиването на северните територии, че би трябвало да се изработят законодателни оферти за прекъсване на презастрояването, стратегия за развиването на минералните извори и други “Обещанието е от сътрудниците от ПП-ДБ-СС тези оферти да намерят място в бюджета. За нас всички смислени политики ще бъдат подкрепяни. ПП-ДБ-СС би трябвало да потърсят разновидности за основаване на устойчиво болшинство, скрепено с съдружно съглашение и решението би трябвало да се търси по посока на първите политически сили, ще бъдем дясна съпротива. ” - сподели още Вили Лилков.

Той разяснява, че към този момент е гласувана кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на СОС и съгласно него би трябвало да се търси решение в друга посока.
“Ключът, с цел да проработи СОС е в първите две политически сили ”, акцентира Лилков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР