Образуваха досъдебно производство срещу 29-годишния пловдивчанин, застрелял четири пъти баща

...
Образуваха досъдебно производство срещу 29-годишния пловдивчанин, застрелял четири пъти баща
Коментари Харесай

Пловдивчанинът, застрелян четири пъти в главата от сина си, е без сериозни наранявания

Образуваха досъдебно произвеждане против 29-годишния пловдивчанин, прострелял четири пъти татко си в главата. Както TrafficNews   заяви през вчерашния ден, сред двамата зародил скандал в дома им и по-младият мъж създал няколко изстрела с револвер от вида „ еърсофт “ против татко си Златко. Инцидентът се случи малко преди 19 часа на улица „ Мизия ” 12 в Кършияка.
Прочетете още
Пострадалият е превозен в болница за оказване на незабавна здравна помощ. След лекарския обзор е открито, че няма съществени пострадвания. С полицейска заповед причинителят е арестуван за едно денонощие. При оглед от местопроизшествието са конфискувани разнообразни материални доказателства, които са приобщени към формираното досъдебно произвеждане.

По думите на очевидци бащата е викал за помощ пред блока. Минувачи са повикали полиция и кола за спешна помощ. Медиците са пристигнали за 4 минути, а униформените секунди преди тях.

„ Цялата му глава беше в кръв ”, показа очевидец пред наш кореспондент.

При идването на полицията синът се е намирал в жилището. Според съседи бащата е ловджия и съхранява пушки в жилището си. Двамата мъже постоянно са се карали и не един път се е стигало до разправии.

Хората живеещи наоколо описаха стерелеца като непретенциозен и спокоен. Не е бил фамилен и няма жена и деца.

За случая е известена Районна прокуратура – Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР