Обратите в личния живот на Кристиан Кирилов, по-известен като Митака

...
Обратите в личния живот на Кристиан Кирилов, по-известен като Митака
Коментари Харесай

Кристиан се развежда с Джулия, но вече е сгоден за новата си

Обратите в персоналния живот на Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от " София денонощно ", следват един след различен. След като неотдавна стана ясно, че той и жена му Джулия, с която до неотдавна се кълняха в обич, се развеждат, ето, че в живота му към този момент има нова жена. Нещо повече - двамата даже към този момент са сгодени.

Мускулестият мачо очевидно въобще не желае да губи време, а напряко работи - и то по какъв начин - към този момент дори е решен да заведе новата си възлюбена до венчилото, макар че връзката им е още напълно, напълно прясна.

 undefined

" Със брачната половинка ми - фолкпевицата Джулия, сега сме в бракоразвод. Чакаме в този момент да ни бъде избрана дата за делото. От много време не вървеше посред ни, просто не гледахме в една посока. От 3 месеца сме разграничени, а преди месец и половина напълно инцидентно на улицата срещнах Дени от предаването " Един за различен ". Любовта ни пламна незабавно и се събрахме под един покрив ", споделя пред " Уикенд " той.

С някогашната му житейска половинка пък си оставали в другарски връзки. И не било правилно, че са скарани и не си приказват. Двамата с Джулия открили, че не са един за различен и решили културно да се разделят.

Колкото до новата връзка в живота на Кристиан - той изрично прецизира, че не тя е станала причина за раздялата му с Джулия. В развода им нямало забъркан трети човек. " Нямам визия, дали Джулия има нов човек до себе си. Сигурен съм, че ще откри точния човек - тя е доста положително момче и заслужава да е щастлива ", споделя мачото.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР