Обрати се случват не само в личния, но и в

...
Обрати се случват не само в личния, но и в
Коментари Харесай

Николета Маданска отново в bTV след раздялата с Венелин Петков

Обрати се случват освен в персоналния, само че и в професионалния живот на Николета Маданска. Блондинката, която роди две момчета на Венелин Петков, с който обаче неотдавна се разделиха, още веднъж ще се появи на тв екран.

Очаква се това да се случи малко след Нова година, като към момента не се прецизират детайлности за това какво ще води Маданска и по какъв начин ще съвместява работата с грижите за дребните си дечица.

За разлика от Венелин Петков, който бе уволнен като шеф на новините и настоящите излъчвания в bTV, Маданска още се води на работа там и очевидно е желан кадър в медията. Дори и да не е обаче, от bTV нямат право да прекратят трудовия й контракт преди дребният й наследник - Михаил, да наръвши 3 годинки, а той към момента няма и годинка.

Дали Венелин Петков е доста благополучен от тази вест, можем единствено да гадаем. Със сигурност обаче, настроението му не е по никакъв начин положително, още повече, че скоро ще гледа по какъв начин някогашната му жена просперира в малкия екран, от която той бе изпъден, пише " Уикенд "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР