Обрат по делото срещу нападателите на децата от отбора гребане

...
Обрат по делото срещу нападателите на децата от отбора гребане
Коментари Харесай

Признаха се за виновни всички подсъдими по делото за побоя над деца в Асеновград

Обрат по делото против нападателите на децата от тима гребане в Асеновград. Подсъдимите желаеха допустимо най-ниски присъди и процесът се гледа по съкратената процедура.

Асеновград

Делото се гледа по съкратената процедура. Обратът по делото е, че първоначално петима от подсъдимите желаеха съкратена прoцедура, а другите не желаеха. Днес всички подсъдими се признаха за отговорни и бяха съгласни делото да се гледа при съкратена процедура.

Очаква се присъдата да бъде оповестена в 15:30 часа.

Прокуратурата изиска за петима от подсъдимите условни присъди, защото са взели участие единствено в част от сбиванията и безредиците в града.

Ефективни присъди ще получат шестимата души, които са взели участие най-активно, отправили са закани за ликвидиране, както и са нанесли междинни телесни повреди на част от момчетата и девойките в случая.

Остава и гражданският иск, който повдигнаха родителите на две от децата. Искът в размер на 40 хиляди лв. също беше признат от съда и се чака решение за неговия размер.

  7 от упрекнатите за побой над деца в Асеновград остават в ареста 7 от упрекнатите за побой над деца в Асеновград остават в ареста
7 от общо 11-те подсъдими за побоя на деца от тима по гребане край Асеновград към този момент са на независимост под парична гаранция. Днес районният съд в града да...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР