Обожаваме и лятото нямаме търпение то да дойде, за да

...
Обожаваме и лятото нямаме търпение то да дойде, за да
Коментари Харесай

Домашна рецепта с лайка против изпотяване - по-добра от дезодорантите!

Обожаваме и лятото нямаме самообладание то да пристигна, с цел да вършим разходки, екскурзии, пътешествия и какви ли не неща още. Най-притеснителното обаче постоянно си остава изпотяването, миризмата и срамът от петната. 

Пробваме разнообразни дезодоранти и си взимаме постоянни душове всеки ден, само че някои хора просто се изпотяват повече от други и са предразположени повече към това. 

 Какво демонстрира несъразмерното изпотяване? Какво демонстрира несъразмерното изпотяване?
Изпотяването се приема за физиологична норма през горещия сезон. То е една от значимите функционалности на тялото да се самопречиства. Понякога о...

Ние ще ви представим обаче една домашна рецепта с лайка, която ще пребори всички дезодоранти и ще ви избави от срамното и неловко изпотяване в несъответствуващите моменти. Също по този начин е доста по-полезно от антиперспирантите, защото те могат да крият своите опасности.

Какво ви би трябвало?

1 л вода

Сухи (може и пресни) цветове от лайка

1 ч.л. сода за самун
 Тези 5 съвета ще ви спасят от досадното изпотяване Тези 5 съвета ще ви спасят от досадното изпотяване
Прекомерното изпотяване постоянно се трансформира в огромен проблем и предизвиква непрекъснат дискомфорт, без значение от сезона. Важно е човек да се а...

Приготвяне

Кипнете водата в тенджера и прибавете лайката към нея. Махнете от котлона, когато заври и оставете да се охлади, а по-късно прецедете добре и прибавете содата за самун.

Сутрин и към този момент избърсвайте подмишниците си с течността и кожата ви ще остане суха.

Съхранявайте в ледник и не повече от 7 дни. Много скоро след използването му ще усетите неналичието на дискомфорт и свободата на сухите мишници и облекла!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР