Обновени са кухненския блок и административна част на Домашния социален

...
Обновени са кухненския блок и административна част на Домашния социален
Коментари Харесай

Любимец с модерен социален патронаж

Обновени са кухненския блок и административна част на Домашния обществен патронаж в Любимец. Патронажът обслужва над 600 човека- включително обществено слаби и самотни хора от града и селата, детските градини, ясли и учебни заведения, заяви кметът Анастас Анастасов.

„ Община Любимец през последните години сподели постоянен прогрес в развиването си и отношение към всяка обществена група. Най-напред кметът заложи на възобновяване на инфраструктурата, по-късно на основаването и обновяването на детски площадки и спортни стадиони, а през днешния ден виждаме резултатите от работата му за обществената инфраструктура и  дейности.  Това е един образец за устойчива и насочена към хората политика, от която образец могат да вземат по-големите общини в региона ”, сподели на откриването на обновената постройка регионалният шеф Станислав Дечев.

На откриването и освещаване на осъвременената постройка участваха още депутатът от ГЕРБ доктор Георги Станков,  кметовете на Харманли Мария Киркова и на Свиленград Георги Манолов, ръководителят на общински съвет  Любимец Мария Станкова, посетители, работещи в системата и консуматори на услугите на обществени патронаж.

Губернаторът,   градоначалникът и ръководителят на общински съвет Любимец прерязаха лентата на актуализирания Домашен обществен патронаж. Заведението е оборудвано с съвременна техника, всичко е съобразено с последните условия за здравен и хигиеничен надзор. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР