Обновената зала по художествена гимнастика в НСБ Спорт Палас посрещна

...
Обновената зала по художествена гимнастика в НСБ Спорт Палас посрещна
Коментари Харесай

Националният отбор по художествена гимнастика индивидуално жени е на лагер във Варна

Обновената зала по художествена гимнастика в НСБ " Спорт Палас " посрещна народен тим дами самостоятелно, който през вчерашния ден започва своя предварителен лагер в морската столица, оповестяват от БФХГ.

Във Варна в идващите дни ще упражняват Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Татяна Воложанина, Магдалина Миневскa и Лъчезара Пекова с техните треньори и водени от мениджъра на отбора Бранимира Маркова.

Националнa спортна база " Спорт Палас " е подготвителен, състезателен и конгресен център, предопределен за подготовка на български и задгранични национални и клубни тимове. Разположен в непосредствена непосредственост до морето и град Варна.

НСБ " Спорт Палас " разполага с огромен набор от спортни уреди на закрито и навън, зали за семинари и конференции с благоприятни условия за настаняване. Елитни спортни тимове и спортисти, измежду които националните тимове по художествена гимнастика, повдигане на тежести, битка, кикбокс, фехтовка и други се възползват от изключителните благоприятни условия за осъществяване на подготвителни лагери и тренировки в НСБ " Спорт Палас ", което им разрешава да реализират резултати от най-високо равнище.

" Българска федерация по художествена гимнастика изрича своите благодарности към НСБ " Спорт Палас " за изключителните условия и внимание, с което посрещат българските грации ", оповестиха от централата.

Снимка: БФХГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР