Обновен пощенски клон в бургаския жилищен комплекс “Зорница“, блок 47

...
Обновен пощенски клон в бургаския жилищен комплекс “Зорница“, блок 47
Коментари Харесай

Пратките от Китай са най-многобройна част от доставките на Български пощи

Обновен пощенски клон в бургаския жилищен комплекс “Зорница “, блок 47 беше открит публично. На тържеството участваха заместител министърът в Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията Димитър Геновски, основният изпълнителен шеф на Български пощи Деян Дънешки, Директорът на районно ръководство Югоизточен район Лиляна Драгоева, Областният шеф Вълчо Чолаков и заместител кмета по ”Здравеопазване, обществени действия, спорт ” в община Бургас Лорис Мануелян.
Преди да пререже лентата Деян Дънешки съобщи: „ Този освежен обект продължава традицията, тъй като Български пощи навършиха 140 години от основаването си. Искаме нашите клиенти да се усещат по-добре, да бъдат по-обгрижени. Залагаме на традицията, тъй като пощата е единственото сдружение, което обслужва популацията на България във всяка една точка, а освен в огромните градове. Над 100 са операторите които се занимават с сходна активност, само че те са базиране в по-големите обитаеми места. Работим с над 200 страни, а максимален е броят на пратките от Китай. “

Заместник-министър Димитър Геновски разясни още: „ Този пощенски клон обслужва жителите, компаниите и институциите в един от най-оживените комплекси на Бургас. Месечно към 15 хиляди клиенти посещават реновираното помещение. Изплащат се пенсиите на 12 хиляди и 700 души и са доставени 42 хиляди колета за страната и 19 хиляди за чужбина, през предходната година. “

На въпрос на Actualno.com какви нововъведения са вложени в пощенския клон, с изключение на реконструкцията на помещението, шефът на Български пощи Деян Дънешки сподели: " Сменяме софтуера, с цел да могат по-бързо да се обслужват клиентите във всички клонове и в този, а в края на годината ще закупим сортировъчна машина, която ще обработва по 10 хиляди дребни пакети на час ".
От пощенския клон оповестиха още, че са при ремонта са отстранени стъпалата на входа и подът е изравнен. По този метод хората със характерни потребности ще могат да влизат по-лесно в постройката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР