Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100

...
Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100
Коментари Харесай

Борисов: Нашите опоненти никога никъде не са построили нищо

 Обмисляме в новата ни стратегия да осигурим бюджет от 50-100 милиона лв., с които да ремонтираме пътищата в обособени райони, а не да ги вършим село по село. Днешните ни политици са слаби по география. Много хубаво приказват на жълтите павета, само че дано да дойдат в тези райони. Това съобщи министър председателят, който през днешния ден е на обиколка в Родопите.

Той обиколи няколко дребни обитаеми места във Велинградско, където се срещна с локалното население, като питаше всички дали им харесват новите пътища, след което им се оплакваше, че на митингите му се желаят оставката. Заедно с него е заместник-министърът на районното развиване.

" Пътищата, които строим в Родопите, са за хората. За да виждат българските мюсюлмани, че страната се грижи за тях. За да живеем всички в мир и съгласие. Понеже нашите съперници на никое място не са построили нищо - в този момент ни нападат с операции, че пътищата тук се правили поради нова мина. Абсолютна неистина. Те друго не могат. Точно ние бяхме и хората, които стопираха мината за рандеман на волфрам край Велинград ", разяснява още.

Пред жителите на село Кръстава пък министър председателят съобщи, че единственият метод да има съгласие сред християни и мюсюлмани е, като се усъвършенства непрестанно средата на живот.

" Да се строят пътища и храмове, да има работни места, да има вероятност за младото потомство. Радостен съм като виждам какъв брой удовлетворени са хората в Кръстава от дълго чаканите поправки в селото. Това ми дава убеденост, че сме на прав път ", добави той

Кметът на село Рохлева Мустафа Пашалиев показа на премиера план за създаване на път, който да свърже селото с правата Аврамово - Кръстава, която сега се ремонтира. Иначе и сега в селото се асфалтират улици с държавни средства.

" Обещахме на жителите на с. Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и задължението е изпълнен. По 3-километровата права е положен нов асфалтов пласт единствено за 10 дни. Доскоро този път беше съвсем непристъпен за кола - тиня, дупки, наедрял трошляк. Строим в цяла България - " Хемус ", " Европа ", " Струма ", " Ботевград - Видин " - само че не забравяме и дребните обитаеми места ", написа по-рано в профила си във Фесйбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР