Облеклото е само опаковката, когато говорим за съвършена визия. Ето

...
Облеклото е само опаковката, когато говорим за съвършена визия. Ето
Коментари Харесай

Тайната формула на съвършената визия

Облеклото е единствено опаковката, когато приказваме за съвършена визия. Ето за какво би трябвало да обърнете доста по-голямо внимание на съвършения тип на косата, кожата и лицето си, с цел да впечатлявате с визията си.

Едно от първите неща, които хората виждат, е косата. Когато тя е лъскава, гладка и с размер, всички ахват. За задачата обърнете особено внимание на шампоана си за коса и наложително използвайте еликсир, олио за коса или пък маска в сходство с вида на косата ви. От dm оферират решение за вашата непокорна коса в лицето на .

 Balea Professional шампоан и маска за интензивно възобновяване на косата

Следва да се погрижите за кожата на лицето си. Ако тя е свежа, гладка и еластична, неизбежно изглеждате по-млади и красиви. Ето за какво ежедневната грижа за кожата на лицето е наложителна. Този обред включва разчистване, потребление на подхранваща маска за лице, а по-късно нанасяне на крем в сходство с вида на кожата ви. Опитайте и сигурно ще се влюбите в, a след нея нанесете

 шийт маската за лице с витамин С на Balea, Мой by Stefanie Giesinger

Не забравяйте да обърнете особено внимание и на кожата на устните, защото тя елементарно губи съвършения си тип изключително в студените месеци, напуква се и стартира да се бели. За да предотвратите това, постоянно нанасяйте. С него устните ви ще бъдат предпазени и добре хидратирани.

 еликсир за устни с морски зърнастец от Alverde

А съвършената ви визия ще бъде приключена със съвършената визия на ръцете ви. Погрижете се кожата на ръцете ви да бъде постоянно мека, добре хидратирана, с цел да не наподобява суха и прибързано състарена. Винаги носете в дамската си чанта, с цел да поддържате кожата на ръцете си съвършена.

 

 Balea MED Крем за ръце Ultra Sensitive

Ако следвате тази формула с грижа за косата, лицето, устните и ръцете си, безусловно ще сте постигнали задачата за съвършена визия и съвършено първо усещане. Естествената хубост и неналожителен външен тип са нещата, които най-вече се ценят и виждат.

Но несъмнено има и моменти, когато се нуждаете от малко спомагателен искра на работното място, на изявлението за работа или пък на празненството с сътрудници или другари. Тогава към формулата за съвършена визия прибавете и малко цвят, текстура и искра, за които dm още веднъж са се погрижили.

 Грим и коректор Camou 2 в 1 - № 009 trend!t up Палитра сенки за очи Pro Next-Gen Nudes Slim Eyeshadow Palette Courage Is Beauty 010, 10,6 g Спирала за размер 12h alverde NATURKOSMETIK Червило Waterdrop - № 025 trend!t up

Заложете на:

 

 Всички артикули може да закупите през онлайн магазина на dm.

 

Всички артикули може да закупите през . Участвайте и в томболата с доста награди през за Android и iOS. 

 

„ А в интервала 07.11.-31.12.2022 година ще се организира и коледна лотария в Моят dm-App. Всяка седмица ще се раздават по 1 бр. от следните предметни награди: електрическа четка за зъби Philips, стилизираща четка за оформяне на коса Philips и тример Philips. Голямата премия в томболата на Моят dm-App е отмора на остров Мавриций за двама. Как да участвате в томболата ще разберете . “
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР