Облечен в типичните пандизчийски оранжеви дрехи, се описва като опасен

...
Облечен в типичните пандизчийски оранжеви дрехи, се описва като опасен
Коментари Харесай

Тото се озова в затвора след скандала с Тити Папазов

Облечен в типичните пандизчийски оранжеви облекла, се разказва като рисков за демократичния ред. В клипа той изяснява по какъв начин антична Атина видни поданици на града са гонени в продължение на 10 години, считани за „ евентуални тирани ”.

Коментарите под видеото са неразрешени, видяха феновете.

Приятели на артиста описват, че е изпаднал в дълбока меланхолия. Той не вижда път напред. Най-вероятно с кариерата му е свършено. След скандалната преживелица с Тити Папазов, които призна, че е обръснал 18-годишната си другарка за наставление в неговото шоу, непрестанно отпадат участия и рекламодатели се отхвърлят от „ Скандау “. Тото си завоюва неприязънта на почитателите, тъй като се кикотеше гадно на описа, вместо да отбрани момичето. Техни дами сътрудници ги жигосаха, това направиха и куп интелектуалци, както и хора на изкуството в нета. Дано всичко се размине за няколко дни и хората да не помнят, както постоянно се случва в България.

В момента Тото губи пари, фенове и позиции. Ако върне отново  предаването си евентуално никой няма да желае да гостува. Хората не биха си разрешили да описват интимни истории, на които се държи целият канал.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Тото „ Скандау “ Тити Папазов затвор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР