Областният управител Здравко Димитров направи поредната инспекция на строителните дейности

...
Областният управител Здравко Димитров направи поредната инспекция на строителните дейности
Коментари Харесай

Колите тръгнаха по новото Асеновградско

Областният шеф Здравко Димитров направи следващата ревизия на строителните действия на пътя Пловдив - Асеновград. Той се срещна с Паун Иванов, началник на пловдивския офис на компания „ ИСА 2000 “, която извършва строителните действия. Двамата разискаха темповете, с които се извършва обектът.

В момента върви рехабилитацията на остарялото трасе и трафикът е пренасочен по новите две платна в посока Асеновград до първото кръгово кръстовище (отбивката за село Крумово). Тези дни ще стартира и рехабилитацията на двукилометровото трасе от кръговото до КЦМ, като за тази цел придвижването също ще бъде пренасочено по двете нови ленти.

Областният шеф остана доловен от качеството и темповете, с които строителите извършват дилемите си, което ще разреши обектът да бъде приключен качествено и в период.

Поредната оперативка, на която Димитров ще изиска да му бъде докладвано до къде са стигнали значимите пътни планове на пловдивска област, е планувана за 20 март от 10.00 часа. На срещата в Областна администрация, на която са поканени  шефът на АПИ Дончо Атанасов, представители на компания „ ИСА 2000 “ и всички кметове на общините, граничещи с посочените пътни обекти, ще бъдат разисквани следните тематики – Етапът, до който е стигнало проектирането на локалните платна на пътя Пловдив – Асеновград; Задвижване на процедурата на кръговото кръстовище на изхода на Пловдив в посока Асеновград; Проектирането на Югоизточен обходен път на Пловдив (от Караулката на Пловдив до надлез Скобелева Майка); Препроектирането и рехабилитацията на съществуващото Околовръстно шосе – (Югозападния обходен път на Пловдив до автомагистрала Тракия).

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР