Областният управител Виолета Иеремиева се включи в дарителска кампания и

...
Областният управител Виолета Иеремиева се включи в дарителска кампания и
Коментари Харесай

Виолета Иеремиева участва в дарителска кампания за изграждане на фотоволтаична инсталация в хижа ”Плевен”

Областният шеф Виолета Иеремиева се включи в дарителска акция и участва на благотворителен концерт в поддръжка на самодейността за създаване на фотоволтаична апаратура върху покрива на хижа „ Плевен “.



Идеята и организацията на концерта са на Туристическо сдружение „ Кайлъшка котловина “, Фондация „ Обществен фонд за хижа „ Плевен “, Сдружение и Общински комитет „ Васил Левски “.

Виолета Иеремиева се отзова на поканата да взе участие в акцията с огромно неспокойствие и съпричастност, поради дългогодишното си другарство и мощния си почит към проектант Иван Стефанов, по чийто план хижа " Плевен " е издигната в интервала от 1967 до 1971 година. Днес тя се стопанисва от Търговско дружество „ Кайлъшка котловина “ – Плевен и е най-голямата високопланинска хижа в Стара планина.



Многобройната аудитория от донори възторжено приветства виртуозните осъществявания на Общински хор „ Гена Димитрова “ с диригент Анелия Дечева и Общински духов оркестър с диригент Пламен Марков.



Благотворителната вечер способства за идеята със сума, надвишаваща 8 000 лева

Средства за създаване на ФВИ върху покрива на хижа „ Плевен “ не престават да се набират по дарителска сметка на Фондация „ Обществен фонд за хижа Плевен “ № BG88FINV91501016907742.

Всички събрани суми от концерта и по сметката ще бъдат изразходени единствено и само за задачите на самодейността.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР