Областният управител на Варна Благомир Коцев отправи поздравителен адрес към

...
Областният управител на Варна Благомир Коцев отправи поздравителен адрес към
Коментари Харесай

Областният управител на Варна поздрави здравните работници за професионалния им празник

Областният шеф на Варна Благомир Коцев насочи приветствен адрес към работещите в опазването на здравето във връзка Световния ден на здравето и професионалния празник на здравните служащи.

Той им благодари за самоотвержеността и ги поздрави за упоритостта и всеотдайността, с която непрекъснато са заредени и извършват задачата си - спасяването на човешки животи.

Уважаеми ръководители на лечебни заведения, уважаеми здравни служащи, преподаватели и студенти по медицина,

Приемете откровените ми поздравления по случай днешния празник, който в интернационален мащаб отбелязва признанието към труда на хората в бели престилки.

Безпрецедентната здравна рецесия, която целият свят претърпя през последните две години, ни направи още по-чувствителни към голямата роля на вашето съсловие за запазване на живата тъкан на обществото. Днес, повече от всеки път човечеството се нуждае от вас и по-ясно от всеки път осмисля цената на здравето като скъп подарък.

Благодаря за самоотвержеността ви, за способността ви да поставяте ползите на пациентите си над своите и да давате вяра.

Поздравявам ви за упоритостта и всеотдайността, с които непрекъснато сте заредени, с цел да изпълнявате задачата си - спасяването на човешки животи.

Желая на вас и вашите фамилии здраве, благополучие, благополучие, професионално самопризнание и персонална задоволеност.

Пожелавам ви да имате силите да бъдете такива, каквито вашите пациенти чакат от вас!

Бъдете уверени в себе си, вярвайте в положителното и продължавайте да бъдете пазители на човешки животи и ориси!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР