Областният управител на София Илиан Тодоров подкрепи премиера Бойко Борисов

...
Областният управител на София Илиан Тодоров подкрепи премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Областният управител на София: Ако Борисов случайно абдикира, България ще колабира!

Областният шеф на София Илиан Тодоров поддържа премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на фона на продължаващите над седмица митинги с искане за оставката на кабинета.

В известие, оповестено до медиите, се споделя:

"Настъпва неразбираема и невиждана до този миг икономическа и финансова международна рецесия! Нещо невиждано до в този момент, за което Борисов не носи никаква виновност. Брутално цунами, което ще удави стопанските системи по света! Няма да има прошка за никой. В този миг би трябвало да сме единни. Разделението ще е сходно на битката, кой да се качи на лодката при корабокрушение ".

Илиан Тодоров бе назначен за регионален шеф на София от квотата на Атака. След свадите с останалите патриотични обединения в обединението - Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, Атака напусна ръководството.

По-късно Тодоров разкри, че е имало скандал сред него и оператор на ТВ "Алфа " при среща, на която е бил поканен от Волен Сидеров. Стигнало се и до физическа кавга. В последна сметка Тодоров напусна Атака, само че остана на поста си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР