Областният управител на Пловдив Здравко Димитров посрещна делегация от скупщината

...
Областният управител на Пловдив Здравко Димитров посрещна делегация от скупщината
Коментари Харесай

Губернаторът на Пловдив на работен обяд с шефа на парламента на Черна гора в ресторант „Щастливци под тепето”

Областният шеф на Пловдив Здравко Димитров посрещна делегация от скупщината на Черна гора, ръководена от ръководителя на Народното събрание Иван Брайович. Визитата в града под тепетата на делегацията от Черна гора, в чийто състав бяха изключителният и пълномощен дипломат у нас Снежана Радович, депутатите Андрия Попович и Михаило Анджушич, съветниците на ръководителя на Народното събрание Периша Кастратович и Ана Радонич, се състоя броени часове, откакто Иван Брайович се срещна в София с президента на България Румен Радев.
 16pl4024-0  16pl4024-01  16pl4024-1  16pl4024-3  16pl4024-4  16pl4024-5  16pl4024-6  16pl4024-7  16pl4024-8  16pl4024-9
Работният обяд, даден от губернатора на Пловдив Здравко Димитров, се състоя в ресторант „ Щастливци под тепето “, а на него беше разисквана тематиката за семейството на Пловдив като столица на културата през 2019 година и опциите за двустранно партньорство в културните планове на двете страни. Беше коментирана и опцията за бъдещо партньорство при организирането на разнообразни спортни мероприятия, а регионалният шеф и Иван Брайович останаха прелестно сюрпризирани, откакто схванаха, че и двамата са свързани с баскетбола като някогашни спортисти.

Двамата си размениха дарове, като регионалният шеф на Пловдив подари на ВИП-госта плакет с имитация на фалера от Старозагорското богатство с изображение на сцената „ Херакъл в борба с Немейския лъв ” и първокласния албум „ Филипопол ”. След работния обяд, гостите имаха опция да прегледат Стария град и да посетят Римския стадион, Античния спектакъл, къща „ Клианти ” и непрекъснатата експозиция „ Златю Бояджиев ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР