Областният управител на Луганска област съобщи, че всички градове в

...
Областният управител на Луганска област съобщи, че всички градове в
Коментари Харесай

Властите в Луганска област: Денонощно ни обстрелват

Областният шеф на Луганска област заяви, че всички градове в региона са подложени на денонощен обстрел, който непрекъснато се ожесточава, съобщи Ройтерс. Той добави, че украински сили напущат някои обитаеми места, с цел да се прегрупират, само че не става дума за сериозен поврат във военните дейности.

Междувременно съветското министерство на защитата заяви, че противовъздушните му сили са свалили украински щурмови аероплан Су-25 и две тактически ракети " Точка-У ", съобщи ТАСС. Той добави, че нощес са били унищожени и 15 украински безпилотни летателни апарати, в това число един " Байрактар ТБ-2 " в Николаевска област.

Говорителят на министерството на обраната генерал-майор Игор Конашенков разгласи, че съветската авиация нощес е нанесла удари по 66 военни обекта в Украйна, в това число по три склада за ракетно-артилерийско въоръжение и три командни пункта. Руска артилерия е поразила 919 опорни пункта и региона на концентриране на украински войски. С високоточни крилати ракети са били изумени 11 обекта на украинските въоръжени сили.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР