Областният управител на Каталуния Ким Тора изрази безпокойство покрай критичната

...
Областният управител на Каталуния Ким Тора изрази безпокойство покрай критичната
Коментари Харесай

Властите в Каталуния: Време е да се стегнете!

Областният шеф на Каталуния Ким Тора изрази безпокойствие около сериозната обстановка с растежа на новозаразени с COVID-19.

Той прикани всички каталунци да погледнат по-сериозно на ситуацията, давайки им 10 дни да трансформират държанието си и да работят много по-отговорно по отношение на обстановката или в противоположен случай ще бъде заставен да вкара изключително състояние в цялата област.

Каталуния затваря нощните заведения и вкарва вечерен час за заведенията за хранене

Изправени сме пред най-важните десетина дни от лятото. Честно казано, ситуацията до момента в никакъв случай не е било по-критично. Ако в идващите 10 дни данните не се подобрят, ще би трябвало да върнем карантинните ограничения, показа Тора на конференция и добави, че междинната възраст на инфектирани е 37,5 години, заради което прикани и по-младата част от популацията в региона да се държи по-отговорно и зряло в изискванията на пандемия.

Въпреки това Ким Тора не пропусна да увери, че Каталуния е изцяло безвредно място за туристите, които пожелаят да посетят Барселона и региона, откакто редица страни предложиха на жителите си да заобикалят пътешестване до Испания точно поради изключително високия растеж на инфектирани с новия ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР