Областният управител Ангел Стоев проведе среща с ръководството на пловдивската

...
Областният управител Ангел Стоев проведе среща с ръководството на пловдивската
Коментари Харесай

Областният управител Ангел Стоев: На МВР лежи отговорността ...

Областният шеф Ангел Стоев организира среща с управлението на пловдивската полиция и началниците на районните полицейски ръководства в града и района. Поводът са идните избори 2 в 1.

„ Работата на всички институции и ведомства, свързани с произвеждането на идните избори ще бъде по-обемна и по-тежка, заради естеството на вота – президентски и парламентарни избори в един ден и възможен балотаж. Пандемичната обстановка с ковид в допълнение усложнява обстановката ", сподели при започване на срещата Стоев.

Той подчертава на две съществени задания, стоящи пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Първата е обвързвана с защитата на изборните секции, превозването на машините, изборните бумаги и други помощни материали. Втората се отнася за битката с пазаруването на гласове. „ Всички сигнали за нередности, свързани с това извънредно уродливо събитие, незабавно да бъдат докладвани в управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив и прокуратурата “ – безапелационен е регионалният шеф Ангел Стоев. Той изрази своята увереност, че Министерство на вътрешните работи е институцията, която би трябвало да обезпечи реда и сигурността, с цел да бъдат създадени почтени и демократични избори.

На срещата бяха разисквани още добави ограничения за застраховане спокойствието на жителите в изборния ден, като да вземем за пример предложение за увеличаване графика за работа на EVN през ноември и за укрепване на спешните групи, които да се задействат при възможни проблеми с електричеството, както и предложение за усъвършенстването на броя и местата на изборните секции.

На срещата участваха още заместител регионалните шефове Иванка Петкова и Даниела Николова, както и основният секретар на Областната администрация Георги Янев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР