Областният съвет на ДПС връчва поздравителни адреси и подаръци на

...
Областният съвет на ДПС връчва поздравителни адреси и подаръци на
Коментари Харесай

ДПС поздрави своите учредители в община Ардино

Областният съвет на Движение за права и свободи връчва приветствени адреси и дарове на учредителите на структурата във връзка 31-годишнината от учредяването на Областната организация на Движение за права и свободи в Кърджали.

Днес 8-ми януари - датата, на която преди 31 години е основана регионалната организация на Движение за права и свободи в Кърджали, регионалният ръководител на Движението Ресми Мурад и ръководителят на Общинската организация на Движение за права и свободи в Ардино Шахин Байрямов сервираха приветствен адрес на учредителите на Областната организация на Движение за права и свободи от община Ардино. Един от тях 62-годишният Неджатин Рюстем имаше опцията персонално да получи приветствен адрес и дарове по-случай рождения ден на Движение за права и свободи. Другите учредители на Областната организация на Движение за права и свободи от община Ардино – Мюмюн Йълмаз, Яшар Касаб, Мюмюн Фейзула, Ерол Узун получават приветствените адреси и дарове посредством своите близки.

„ Поради усложнената пандемична конюнктура регионалната организация на Движение за права и свободи не може да празнува рождения си ден както предходни години, само че все пак Движение за права и свободи не не помни хората, които са положили основите на организацията “, съобщи регионалният водач на Движение за права и свободи Ресми Мурад.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР