Областният областен координатор на партия КОД Станимир Апостолов бе назначен

...
Областният областен координатор на партия КОД Станимир Апостолов бе назначен
Коментари Харесай

Кадър на КОД поема финансите на Бургас

Областният регионален координатор на партия КОД Станимир Апостолов бе назначен за заместник-кмет на Бургас. Това се случи със заповед на кмета Димитър Николов, оповестяват от община Бургас.

Апостолов ще дава отговор за ресора " Финанси, бюджет и стопанска система ", заменяйки на поста Красимир Стойчев, който поема по различен професионален път.

Станимир Апостолов е икономист по счетоводна, финансова и контролна активност и магистър по киберсигурност. Той владее британски и съветски език. Работи в областта на счетоводство, разбор и надзор. Бил е шеф на Бургаски корпоративен център, Регионален Директор на Генерална организация Бургас /Югоизточна България/, шеф на Генерална организация Бургас и банков счетоводител в ТБ " Балканбанк " АД.

От 2015 година до момента е бил още зам.-председател на Общински съвет Бургас, зам.-председател на ПК " Бюджет и финанси " към Общински съвет Бургас, член на ПК " Правни въпроси ", член на ПК " Спорт и юношески действия ", ръководител на учебното настоятелство на ОУ " Александър Георгиев - Коджакафалията " и ръководител на Инициативен комитет за честване на 100 години " Черноморец Бургас ".

Михаил Ненов също бе назначен за заместник-кмет. Той поема ресора " Образование, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики " . Той ще заеме мястото на Йорданка Ананиева, която е декларирала предпочитание да смени професионалното занятие.

Михаил Ненов е лингвист и преподавател по български език и литература, магистър по креативно писане и докторант в катедра " Теория на литературата " в " Св. Климент Охридски ". Владее британски език. Бил е хоноруван учител в " Св. Климент Охридски ", преподавател по БЕЛ в София, а от 2017 година е шеф на ОУ " Александър Георгиев - Коджакафалията " - Бургас.

Има университетски изявления и участия в научни конференции и семинари. Работи по редица планове и стратегии в областта на образованието, като Европейско състезание по диспути, Национален парк " Изграждане на учебна STEM среда ", EU CodeWeek на Европейската комисия, Robotics Versus Bullying - RoBy Erasmus project, The Great Plant Hunt - Toyota Foundation for Environmental Education, Mission X - European Space Resource Office и други
 Димитър Николов е новият остарял кмет на Бургас
Димитър Николов е новият остарял кмет на Бургас

При обработени 100% от протоколите на СИК
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР